Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 344
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10776
Pierniczki to jeden z naszych ulubionych smaków świąt. Chcemy, aby były miękk...
Odsłon: 1634
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 344
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10776
Pierniczki to jeden z naszych ulubionych smaków świąt. Chcemy, aby były miękk...
Odsłon: 1634
Składniki
Paprykę i cebulę zmielić w maszynce.
Gotować na średnim ogniu około 30 minut aż pasta zacznie gęstnieć i wyparuje nadmiar wody.
Dodać olej i ocet. Doprawić solą,pieprzem i cukrem do smaku. Pasta powinna być lekko słodka.
Gorącą pastę przełożyć do słoiczków i zakręcić. Nie trzeba pasteryzować,słoiczki się pozamykają.