Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna surówka z młodej kapusty.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7660
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7660
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, posolić, zalać gorącą wodą. Poczekać, aż woda przestygnie i wówczas odcisnąć kapustę. Marchew utrzeć na tarce o grubych oczkach, szczypior pokroić. Jogurt wymieszać z musztardą francuską. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Surówkę doprawić do smaku solą i pieprzem.
SMACZNEGO.