Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna surówka z młodej kapusty.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 594
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 432
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1541
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 594
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 432
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1541
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, posolić, zalać gorącą wodą. Poczekać, aż woda przestygnie i wówczas odcisnąć kapustę. Marchew utrzeć na tarce o grubych oczkach, szczypior pokroić. Jogurt wymieszać z musztardą francuską. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Surówkę doprawić do smaku solą i pieprzem.
SMACZNEGO.