Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka typu pieguski, kruche i nie twarde, z orzechami i czekoladą. W oryginalnym przepisie była biała ale z mleczną są równie dobre. Przepis z blogu "Moje wypieki".
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1647
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 935
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1647
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 935
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajko, mąkę, proszek do pieczenia, sodę, pokrojoną czekoladę i posiekane orzechy. Całość razem zagnieść, formować kulki wielkości orzecha i mocno spłaszczać. Piec w temp. 180 st. przez 10-12 min.