Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta babka to hit od wielu lat. Tym razem postanowiłam zrobić ją w multicookerze. Wyszła genialna.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17609
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1756
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15234
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4746
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8981
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17609
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1756
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15234
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4746
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8981
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym do białości. Gdy jajka są ubite porcjami dodawać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia oraz wodę. Gdy masa będzie gotowa, zmniejszyć obroty miksera i wlewać olej ciągle mieszając. Ciasto podzielić na dwie części. Do jednej przesiać kakao, do drugiej mąkę i delikatnie wymieszać. Misę multicookera wysmarować masłem i wysypać bułką tartą. Na środek misy wylewać na przemian porcję jasnego i ciemnego ciasta. Zamknąć multicooker i nastawić go na funkcję mięso i piec zebrę łącznie godzinę. Ostrożnie zdjąć pokrywę multicookera i wyjąć zebrę na kratkę. Posypać cukrem pudrem.