Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta babka to hit od wielu lat. Tym razem postanowiłam zrobić ją w multicookerze. Wyszła genialna.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1215
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113546
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1215
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113546
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym do białości. Gdy jajka są ubite porcjami dodawać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia oraz wodę. Gdy masa będzie gotowa, zmniejszyć obroty miksera i wlewać olej ciągle mieszając. Ciasto podzielić na dwie części. Do jednej przesiać kakao, do drugiej mąkę i delikatnie wymieszać. Misę multicookera wysmarować masłem i wysypać bułką tartą. Na środek misy wylewać na przemian porcję jasnego i ciemnego ciasta. Zamknąć multicooker i nastawić go na funkcję mięso i piec zebrę łącznie godzinę. Ostrożnie zdjąć pokrywę multicookera i wyjąć zebrę na kratkę. Posypać cukrem pudrem.