Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze ulubione, tradycyjne, choć nieco musieliśmy „od cukrzyć”.
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11132
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 305
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11132
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 305
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 384
Składniki
Buraczki myjemy, każde z osobna owijamy w folię aluminiową, pieczemy 80 min w temperaturze 180°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy olej, do smaku doprawiamy octem, ksylitolem, solą i pieprzem.