Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze ulubione, tradycyjne, choć nieco musieliśmy „od cukrzyć”.
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2158
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 810
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2158
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 810
Składniki
Buraczki myjemy, każde z osobna owijamy w folię aluminiową, pieczemy 80 min w temperaturze 180°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy olej, do smaku doprawiamy octem, ksylitolem, solą i pieprzem.