Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze ulubione, tradycyjne, choć nieco musieliśmy „od cukrzyć”.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 694
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 543
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3387
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 901
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 694
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 543
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3387
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 901
Składniki
Buraczki myjemy, każde z osobna owijamy w folię aluminiową, pieczemy 80 min w temperaturze 180°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy olej, do smaku doprawiamy octem, ksylitolem, solą i pieprzem.