Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny biszkopt migdałowy bez mąki pszennej oraz cukru - idealny dla diabetyków oraz dbających o zdrowie i smukłą sylwetkę.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36057
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 387
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36057
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 387
Składniki
Ubijam 3 jajka z 2 łyżkami ksylitolu na puszystą masę. Do mąki migdałowej dodaję łyżeczkę sody i łączę z mąką. Przesiewam do jajek z ksylitolem. Piekę w 174 C ok. 40 minut.