Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne wilgotne ciasto i sposób na wykorzystanie mleczka kokosowego Przepis na to ciacho zaczerpnęłam z tego linka: http://mojekuchennesmaki.blox.pl/2013/01/SZYBKIE-CIASTO-Z-MLECZKA-KOKOSOWEGO.html
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 199
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20856
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 199
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20856
Składniki
Masło z cukrem utrzeć na biały "puch". Dodać ekstrakt waniliowy i po jednym jajku nadal miksując. Na koniec dodać mąkę, proszek do pieczenia, sodę (przesiane przez sitko) oraz mleczko kokosowe i zmiksować. Na koniec wsypać wiórki kokosowe i wymieszać. Piec w 160 C około godzinki.