Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko 3 składniki i pyszny deser gotowy. Polecam :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 188
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 188
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 1/3 szklanki gorącej wody, ostudzić i zmiksować z serkiem waniliowym. Krem przelać do szklanek lub pucharków i odstawić do lodówki do stężenia. Drugą galaretkę również rozpuścić w 1/3 szklanki gorącej wody i ostudzić. Truskawki oczyścić i rozdrobnić blenderem na mus, dodać ostudzoną galaretkę i wymieszać. Mus wylać na warstwę waniliową i odstawić do stężenia w chłodne miejsce.