Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na majówkę i nie tylko.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 250
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1039
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 56
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 250
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1039
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 56
Składniki
Białą część pora pokroić w półplasterki. Umieścić na sicie i przelać wrzątkiem, a następnie zimną wodą. Osączyć. Odcisnąć i przełożyć do salaterki. Dodać rzodkiewki. Oczyszczone, umyte, osuszone, pokrojone w półplasterki. Dodać ogórka. Umytego, osuszonego, pokrojonego w półplasterki. Dodać czosnek niedźwiedzi i posiekany koperek. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i majonez. Wymieszać dokładnie. Dodać sól do smaku i ponownie wymieszać. Sałatka gotowa. Smacznego.