Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na majówkę i nie tylko.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326489
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12093
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16895
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5527
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326489
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12093
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16895
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5527
Składniki
Białą część pora pokroić w półplasterki. Umieścić na sicie i przelać wrzątkiem, a następnie zimną wodą. Osączyć. Odcisnąć i przełożyć do salaterki. Dodać rzodkiewki. Oczyszczone, umyte, osuszone, pokrojone w półplasterki. Dodać ogórka. Umytego, osuszonego, pokrojonego w półplasterki. Dodać czosnek niedźwiedzi i posiekany koperek. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i majonez. Wymieszać dokładnie. Dodać sól do smaku i ponownie wymieszać. Sałatka gotowa. Smacznego.