Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na majówkę i nie tylko.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2533
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 220
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4349
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2533
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 220
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4349
Składniki
Białą część pora pokroić w półplasterki. Umieścić na sicie i przelać wrzątkiem, a następnie zimną wodą. Osączyć. Odcisnąć i przełożyć do salaterki. Dodać rzodkiewki. Oczyszczone, umyte, osuszone, pokrojone w półplasterki. Dodać ogórka. Umytego, osuszonego, pokrojonego w półplasterki. Dodać czosnek niedźwiedzi i posiekany koperek. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i majonez. Wymieszać dokładnie. Dodać sól do smaku i ponownie wymieszać. Sałatka gotowa. Smacznego.