Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka łatwe, smaczne i szybkie w przygotowaniu. Nie używałam cukru. A mimo to, dzięki jabłkom, są wystarczająco słodkie. Moja rodzina za nimi przepada.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3811
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 248
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 230
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3811
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 248
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 230
Składniki
Płatki owsiane, otręby, przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia dać do miski. Wbić jajka. Dodać starte na tarce o dużych oczkach (i wymieszane z cynamonem) jabłka. Wlać olej. Całość wymieszać łyżką. Ciastka układać na blaszce (zaopatrzonej w papier do pieczenia) przy pomocy dwóch łyżek. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 15 minut, aż ciasteczka się zrumienią.