Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne, zajada się nimi cała rodzinka:) Dobrze smakują też na zimno.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 272
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 272
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, dodajemy jajka, mąkę, majonez i ser, doprawiamy i wszyskto dokładnie mieszamy. Jak ktoś lubi pieczarki to można je dodać, wcześniej przesmażone na maśle i ostudzone.
Wstawiamy do lodówki na minimum godzinę. Rozgrzewamy olej na patelni i nakładamy masę łyżką, tworząc małe kotleciki. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Smacznego:)