Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny mielony na niedzielny obiad.
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 242
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4576
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2672
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4761
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102246
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 242
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4576
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2672
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4761
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102246
Składniki
Wykonanie mielonych: Bułkę namoczyć w wodzie i dobrze odcisnąć. Po czym dodać do mięsa, wbić jajko, dodać przyprawy i dokładnie wyrobić masę. Formować mielone, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor, po czym odsączyć na ręczniku papierowym. Mielone najlepiej smakują z frytkami i surówką z buraczków ćwikłowych.