
Nie znaleziono kucharzy spełniających kryteria wyszukiwania.
18 grudnia 2010
Ja przygotowuję kruche ciasto wcześniej, ale go nie piekę tylko dziele na równe porcje i zamrażam surowe.
18 grudnia 2010
Bez problemu :) u mnie w domu co roku przed Wielkanocą pieczemy kruche spody do mazurków na kilka dni przed :) Gdy już ostygną, możesz oddzielić je pergaminem od siebie i trzymać w suchym miejscu :)
20 września 2012
Ja też raz kupiłam gotowe, nie było złe, a co do tarty to chyba zależy z czym ją chcesz zrobić. Ja akurat zrobiłam w formie od tarty jabłecznik z tego kruchego, więc rozwinęłam to ciasto, ponakłuwałam widelcem, na to masę jabłkową i piekłam jakieś 40 minut. Jeśli masz "górę" od tarty czy farsz nie wymagający pieczenia to chyba wcześniej musisz upiec ciasto, potem wyłożyć resztę i gotowe ;)
Na skróty