Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z kiełbasą, cukinią, papryką i pieczarkami
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Składniki
- W głębokiej patelni rozgrzewamy olej, - Dodajemy pokrojoną kiełbasę i podsmażamy, - Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i jeszcze przez chwilę podsmażamy. -Następnie dodajemy pokrojone w kostkę warzywa: pieczarki, paprykę i cukinię. - Całość zalewamy pomidorami z puszki mieszamy i dusimy około 20-25 minut. - Pod koniec gotowania przyprawiamy solom pieprzem, majerankiem, słodką papryką i zasypujemy świeżą pietruszką.