Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszny i zdrowy dodatek do naleśników.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 161
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3881
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 298
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 633
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 161
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3881
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 298
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 633
Składniki
Jabłka umyć, obrać i wydrążyć. Rozdrobnić. Wymieszać dokładnie z żelfixem. Gotować około 10 minut
Pod koniec gotowania dodać cukier i gotować jeszcze około 2 minuty.
Słoiki wymyć i wyparzyć w piekarniku w 100 stopniach przez 20 minut.
Marmoladę nakładać gorącą do gorących słoików. Zakręcić i odwrócić na 10 minut do góry dnem.
Przechowywać w zimnym i zaciemnionym pomieszczeniu.