Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo, proste i banalne do wykonania, a co najwazniejsze lekkostrwne, a zarazem inne niz zwykla gotowana kura !
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1186
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1186
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
Składniki
piers pokroic na kawaleczki i podsmayc na teflonowej patelni bez tluszczu, jak z miesa wyjdzie sos wrzucicpokrojon marchewke, calosc doprawic do smaku wlac pol szklanki wody i dusic pod przykryciem pol godziny, mozna podawac z ryzem, smacznego zycze