Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie babeczki smakują oczywiście najlepiej na ciepło, ale świetnie sprawdzą się również na zimno jako np. drugie śniadanie zabrane ze sobą do szkoły.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36035
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 171
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 309
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 372
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36035
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 171
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 309
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 372
Składniki
Czosnek siekamy drobno. Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Szynkę i paprykę kroimy w drobną kosteczkę. Całe jajka wbijamy do miski dodajemy cukier i ubijamy mikserem.Dolewamy olej i mleko. Miksujemy. Doprawiamy solą. Do tej samej miski dodajemy przesianą mąkę i proszek do pieczenia. Dokładnie miksujemy. Na koniec dorzucamy ser, paprykę, szynkę i czosnek. Mieszamy łyżką i nakładamy do 3/4 wysokości przygotowane wcześniej papilotki. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 170 st. i pieczemy przez ok. 30 min.