Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe pieczywo jest najlepsze, także nie żałuję zakupu wypiekacza,okazuje się być pomocnym i wypieka pyszny chlebek. Dziś chlebek pszenny z dodatkiem maki pełnoziarnistej na kefirze
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 157
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 157
Składniki
Najpierw wlewamy mokre składniki do formy z wypiekacza a następnie make pszenna, moje pełnoziarnista, wsypujemy drożdże, sól i pestki ustawiamy program wypiekacza na duży bochenek z chrupiąca skórka 3h tryb. Po upieczeniu wyciągnąć, odczekać aż przestygnie i gotowy smakuje naprawdę super. Ser i masełko do kompletu.