Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta prosta i wyjątkowo smaczna sałatka z pstrągiem idealnie sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Możesz podać ją jako samodzielną przekąskę, ale warto pamiętać, że świetnie sprawdzi się również w roli dodatku do kanapek lub wrapów z tortilli.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1029
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1029
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Składniki
Rozpocznij od przygotowania sosu do sałatki. Wymieszaj ze sobą majonez, jogurt naturalny oraz chrzan. Całość dopraw solą i pieprzem, a w razie potrzeby niedużą ilością soku z cytryny.
Jajka ugotuj na twardo, a następnie pokrój je w kostkę, zostawiając nieco do dekoracji. Pstrąga podziel ręcznie na mniejsze kawałki. Szalotkę posiekaj bardzo drobno. Ogórki konserwowe pokrój w kostkę. Wymieszaj wszystkie składniki razem z fasolą oraz przygotowanym wcześniej sosem. Przed podaniem, sałatkę udekoruj szczypiorkiem i kawałkami jajek.