Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli szukasz czegoś prostego, smacznego i zaskakującego na obiad to ten przepis jest właśnie dla Ciebie:) koniecznie wypróbuj
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 287
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 287
Składniki
Schab rozbijamy na cienkie kotlety, doprawiamy z dwóch stron solą oraz pieprzem. Paprykę kroimy na cienkie paseczki. Do każdego kotleta wkładamy kilka paseczków papryki oraz ze 2 łyżeczki natki pietruszki. Każdego kotleta zwijamy w roladę dosyć ciasno, nie trzeba spinać ich wykałaczkami. Gotowe rolady obtaczamy w jajku oraz bułce tartej i smażymy na średnim ogniu z dwóch stron na złoty kolor. Takie rolady sprawdzą się na obiad, święta lub różnego rodzaju imprezy. Smacznego!!