Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na niedrogie i błyskawiczne w przygotowaniu kotleciki z gotowanych jajek i pieczarek.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1955
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1760
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 114
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 67
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1955
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1760
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 114
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 67
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obierz ze skorupki i drobno posiekaj. Przełóż do miski.
Cebulę i pieczarki pokrój w zgrabną kostkę i przesmaż na patelni dodając łyżkę klarowanego masła. Gdy będą gotowe przestudź i przełóż do jajek. Następnie dodaj surowe jajko, przyprawy i posiekany szczypiorek. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Z powstałej masy formuj kotleciki, każdy z nich obtocz w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym maśle klarowanym z każdej strony do zarumienienia.