Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla osób zdrowo się odżywiających. Wątróbka dostarcza wielu składników mineralnych jak żelazo, cynk, miedź. Jest źródłem witamin: A, D, B2, B12, oraz kwasu foliowego.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425119
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10720
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425119
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10720
Składniki
Wątróbkę dokładnie umyć i pokroić. Włożyć do naczynia i zalać wrząca wodą. Po 10 minutach odcedzić i włożyć do parowaru.
Pora, cukinie i paprykę pokroić i wymieszać z wątróbką.
Parowar nastawić na 20 minut. Obiad gotowy.