Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami droga na skróty okazuje się nie tylko prostsza, ale i smaczniejsza;). Tak jest w przypadku tej fasolki, która smakuje mi lepiej niż taka z fasoli Jaś. Całość do zrobienia dosłownie w kilka minut.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29183
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1628
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 132
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18507
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 635
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29183
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1628
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 132
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18507
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 635
Składniki
Cebulę, kiełbasę i boczek kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju do zarumienienia. Dodajemy koncentrat pomidorowy, ziele angielskie, liście laurowe, jeszcze chwilę podsmażamy, po czym wlewamy pomidory i odsączoną z zalewy fasolkę.
Całość dusimy 5-10 minut, do zgęstnienia. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem.