Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami droga na skróty okazuje się nie tylko prostsza, ale i smaczniejsza;). Tak jest w przypadku tej fasolki, która smakuje mi lepiej niż taka z fasoli Jaś. Całość do zrobienia dosłownie w kilka minut.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22233
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 91
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 119
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 259
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22233
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 91
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 119
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 259
Składniki
Cebulę, kiełbasę i boczek kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju do zarumienienia. Dodajemy koncentrat pomidorowy, ziele angielskie, liście laurowe, jeszcze chwilę podsmażamy, po czym wlewamy pomidory i odsączoną z zalewy fasolkę.
Całość dusimy 5-10 minut, do zgęstnienia. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem.