Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska. Może być dodatkiem do dań mięsnych.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 247
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 247
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Następnie drobno pokroić. Pokroić również ogórek, cebulę, czosnek, rzodkiewkę, koperek, szczypiorek. Cykorię umyć. Dwie cykorie pokroić, a dwie rozdzielić na łódki. Składniki dressingu dokładnie wymieszać. W misce umieścić pokrojone warzywa i jajka. Polać dressingiem i wymieszać. Następnie farsz nakładać na łódki. Ułożyć je na półmisku i podawać.