Do góry

Dania główne Przepis na:

Antrykot w brzoskwiniach

Antrykot w brzoskwiniach

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14900

Dodano:

Odsłon: 6

Przepis wart wypróbowania: "Antrykot w brzoskwiniach"

Składniki

  • pierś kurczaka
  • 2 połówki brzoskwini z puszki
  • 2 plasterki żółtego sera
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do drobiu
  • olej do smażenia
3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Pierś kurczaka przekrój na dwa kotlety, dopraw i odstaw na 1 godz. w chłodne miejsce. Usmaż antrykoty na rozgrzanym oleju z obu stron.

  2. Brzoskwinie odsącz z zalewy, pokrój w plastry, podsmaż na oleju. Ułóż na kotlecie brzoskwinie, na nich po plastrze sera. Wstaw do mikrofalówki. Podawaj z czerwoną kapustą.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń