Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Babeczki budyniowe"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1881
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1742
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1881
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1742
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Składniki
Zagotuj 2 szklanki mleka. Resztę mleka wymieszaj z proszkiem budyniowym. Wlej do gorącego mleka. Dodaj masę krówkową, miód, likier. Wymieszaj i gotuj, aż budyń zgęstnieje.
Rozlej go do foremek na babeczki. Stężony budyń rozłóż na talerze, obłóż dżemem, bezami, udekoruj posypką.
<strong>Przepis przysłała Paulina Murowana z Klonowa</strong>Źródło: Bella Relaks