Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Babeczki z mango"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 661
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 661
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Mąkę, budyń, proszek i sodę przesiej. Masło i 7 dag czekolady stop w kąpieli wodnej. Ostudź. Jedno mango zmiksuj z maślanką i cukrem. Dodaj masę czekoladową, wsyp suche , połącz.
Białka ubij z solą, dodając cukier puder i żółtka. Dodaj do ciasta, delikatnie wymieszaj. Drugie mango i resztę czekolady drobno pokrój, dodaj do ciasta. Napełnij foremki do 3/4 wysokości. Piecz ok. 20 min w 175°C.
Czas przygotowania 45 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie