Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bananowe pankejki to doskonały pomysł na śniadanie. Jest proste i szybkie w przygotowaniu a do tego sycące i dające dużo energii a w dodatku bez glutenu.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1861
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 106
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1861
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 106
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Składniki
Banany obieramy ze skórki i rozgniatamy widelcem w misce. Do jajek dodajemy proszek do pieczenia i dokładnie mieszamy. Łączymy jajka z bananami, dobrze mieszamy i smażymy. Smażymy z obu stron na minimalnej ilości oleju. Malinową konfiturę przygotowujemy w rondlu z zagotowania malin z miodem pamiętając o tym aby co chwilę ją przemieszać. Pankejki układamy po 3-4 sztuki jeden na drugim i polewamy konfiturą.