Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Składniki
Sposób przygotowania
Kapustę oczyść, poszatkuj. Cebulę i marchewki obierz, pokrój. Jabłko oczyść z pestek i razem ze skórką zetrzyj na tarce o dużych otworkach.
Rozgrzej masło. Zeszklij na nim cebulę. Dołóż kapustę, marchewkę i jabłko. Podlej wodą, duś 20 minut.
Koperek opłucz, posiekaj. Dodaj do kapusty pod koniec gotowania. Bigosik przypraw do smaku cukrem, vegetą, solą oraz pieprzem.Źródło: Tina