Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i kaloryczny bigos na obiad.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 203
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 203
Składniki
Wykonanie: Fasolkę ugotować na półmiękko i odstawić. Paprykę oczyścić, pokroić w paski i udusić na dwóch łyżkach tłuszczu. Cebulę pokroić wrzucić na patelnię, oprószyć mąką i przysmażyć na pozostałym tłuszczu razem z pokrojoną białą kiełbasą i ketchupem. Następnie połączyć z papryką, fasolką i przyprawić do smaku. Dusić na bardzo małym ogniu przez 15 minut. Po czym zaciągnąć śmietaną lecz nie zagotować. Podawać na ciepło.