Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Kiełbasę pokroić w pasterki i podsmażyć na rumiano, kolejno dodać cebulę pokrojoną w kostkę oraz czosnek przeciśnięty przez praskę i poczekać, aż cebula zmięknie. Następnie dodać pieczarki pokrojone w plasterki oraz marchewkę startą na tarce jarzynowej. Przyprawić papryką słodką oraz wędzoną. Smażyć całość przez 5 minut. Dodać cukinię pokrojoną w kostkę, liść laurowy oraz ziele angielskie. Całość wymieszać i dusić przez godzinę. Po godzinie dodać pomidory z puszki oraz koncentrat pomidorowy. Dusić wszystko przez 15 minut. Doprawić do smaku solą, pieprzem . Na koniec posypać natką pietruszki. Podawać z pieczywem lub z kaszą. Smacznego!