Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Blok czekoladowy z posypką"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 152
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 152
Składniki
20 min • Porcja ok. 230 kcal • Koszt porcji 1,20 zł • Przepis na 10 porcji
Wlewam do rondelka wodę, dodaję kakao i margarynę. Mieszam, aż się rozpuści i dosypuję mleko w proszku. Znów dokładnie mieszam. Herbatniki kruszę i dodaję do mlecznej masy.
Masę przekładam do małej kwadratowej foremki. Posypuję posypką i odstawiam do lodówki na 1-2 godz. Kroję w małe kosteczki i podaję.
<strong>Wioleta Perkowska z Ząbek</strong>Źródło: Kobieta i życie