Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, wegański obiadek na słodko, który polecam każdemu, kto lubi smak kokosu i ceni sobie zdrowe, sycące i proste posiłki.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Składniki
Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu, dolewając do wody 100 ml mleczka kokosowego. Po ugotowaniu ryż wyjmujemy z wody, wysypujemy z woreczków, mieszamy z pozostałym mlekiem. Ryż powinien wchłonąć dolane mleko. Tak przygotowany ryż podajemy z marynowaną dynią. Przepis na dynię z najdziecie na moim blogu: http://katalogsmakow.blogspot.com/2014/10/dynia-w-occie-skadniki-potrzebne-do.html Smacznego.