Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła pyszna,jako dodatek do obiadu,lub jako oddzielne danie:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 216
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 216
Składniki
Umytą brukselkę i pokrojoną w talarki marchew zalać gorącą wodą, posolić płaską łyżką soli ,gotować 10min. Odcedzić, a w garnku w którym się gotowała podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę. Do zeszklonej cebulki dodać brukselkę z marchwią ,dobrze wymieszać doprawić pieprzem i solą do smaku,podgrzać i gotowe. Smacznego życzę!