Do góry

Przekąski Przepis na:

Buła "Co roczna"

Buła Co roczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 12

Dodano:

Odsłon: 958

Buła jest prosta,smaczna i wykonywalna w każdym dniu o każdej porze.Skadniki można dobrać samemu oraz kożystać wyłącznie z przepisu,składniki są tak dobrane że bułę można przygotowywać w każdej porze roku. ILOŚĆ SKŁADNIKÓW WEDŁUG UZNANIA!

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotuj jajka w między czasie przygotuj składniki.

  2. Poiekaj bardzo doładnie ser i szynkę,a ser żółty i jajko zetrzyj na tarce,a pozostałe składniki pokrój i wrzuć do miski.

  3. Odkrój sporą "kromkę"od bułya potem wyjmij z niej miękki środek.Uważaj żeby nie uszkodzić skórki!Środek "podrzyj"i wrzuć do miski.Wymieszaj.

  4. Wypełnij bułe farszem i wstaw do lodówki na godzinę do lodówki.Po godzinie można jeść!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń