Do góry

Desery Przepis na:

Carpaccio z buraków i jabłka

Carpaccio z buraków i jabłka

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14900

Dodano:

Odsłon: 2

Przepis wart wypróbowania: "Carpaccio z buraków i jabłka"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Buraka dokładnie umyj, owiń w folię aluminiową i upiecz w piekarniku nagrzanym do 180° C przez godzinę. Odstaw do ostygnięcia. Następnie obierz go i pokrój w cienkie plastry.

  2. Jabłko obierz, oczyść z gniazd nasiennych i również pokrój w plastry. Na talerzu ułóż na przemian. Całość posyp uprażonym sezamem i posyp listkami natki.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń