Do góry

Przekąski Przepis na:

Cebulowy a''''la bigos.

Cebulowy ala bigos.

Autor: Barbarelka36

Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 519

Dodano: 07.03.2012

Odsłon: 6543

szybkie, tanie, smaczne,

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulę obieramy i kroimy w grubą kostkę, bądź plastry.

  2. Na rozgrzany olej dajemy cebulę i smażymy przez chwilę, dodajemy sól, wodę i dusimy do miękkości mieszając od czasu do czasu.

  3. Gdy cebula będzie miękka, dodajemy przyprawy i koncentrat pomidorowy, ew. dolewamy trochę wody.

  4. Wkrajmy wędlinę, ja dodałam parówki.

  5. Podawać można z pieczywem, ryżem.

  6. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń