Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chili con carne"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 681
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 109
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 681
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 109
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Na patelni rozgrzej olej. Porcjami wkładaj mięso i, mieszając, smaż. Przełóż łyżką cedzakową do rondla.
Na patelnię włóż posiekane chili, pokrojoną paprykę, cebulę i podsmaż. Włóż do mięsa. Zalej gorącym bulionem, włóż odcedzoną fasolę i duś pół godziny. Przypraw danie solą, pieprzem, mielonym chili.
Rafał Nalikowski ze SkępegoŹródło: Takie jest życie