Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Chrupiący dorsz w sosie chili i szpinakiem"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 160
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 160
Składniki
Mąkę przesiej do miski z proszkiem do pieczenia. Zrób dołek, wbij do niego żółtko, wlej łyżkę oleju oraz mleko. Całość wymieszaj i połącz z ubitym na sztywno białkiem.
Umytą, pokrojoną na kawałki rybę za- nurz w cieście i usmaż na rozgrzanym oleju.
Z patelni zlej prawie cały olej. Do reszty dorzuć posiekane chili, czosnek i pozostałe . 4. Polej dorsza gorącym sosem.Źródło: Kurier TV