Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto biszkoptowe z jagodami

Ciasto biszkoptowe z jagodami

Autor:

Przepisów i artykułów: 64 Ocena: 1356

Dodano:

Odsłon: 17098

Bardzo szybkie w wykonaniu i smaczne

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ubić z cukrem ,dodać olej i 4 łyżki wody i chwilę jeszcze ubijać.Dodać mąkę ,proszek do pieczenia ,wymieszać.Ciasto wylać na blaszkę o wymiarach 24/36 cm wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą.Na ciasto wyłożyć opłukane i osączone jagody.Piec w temp.180-200 stopni.Ciepłe po upieczeniu posypać cukrem pudrem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń