Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto półfrancuskie na rurki lub kremówke

Ciasto półfrancuskie na rurki lub kremówke

Autor: edyteczka27

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano: 16.09.2010

Odsłon: 2003

To ciasto jest rewelacyjne na rurki, kremówki lub chusteczki z brzoskwinią:)

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. 2 szkl.mąki i 2 kostki margaryny posiekac na jednolite ciasto i schłodzic. Następnie 2 szkl. mąki i smietanę posiekac na jednolite ciasto i schlodzic.

  2. Po schłodzeniu oba ciasta siekac nożem, żeby się dokładnie połączyły.Rewelacyjne na rurki, kremówki...

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

edyteczka27 17 września 2010 Tak tylko tyle ale niestety jest pracochłonne ale warte zachodu:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń