Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto czekoladowe z michałkami
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 169
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 169
Składniki
Białka ubij z cukrem. Dodawaj powoli po żółtku. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i budyniem. Masę przełóż do formy, Piec 30 minut w 180 st. C.
Ubij kremówkę. Wymieszaj ją z serkiem i posiekanymi cukierkami.
Ciasto przekrój na 2 blaty. Przełóż kremem.
Roztop czekoladę na polewę. Wymieszaj ją z masłem.
Polewą polej wierzch ciasta. Posyp wiórkami czekoladowymi.