Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto z sezonowymi owocami, które można przyrządzić błyskawicznie.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Składniki
Blachę 24x36 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Ciastka ułożyć w blaszce.
Przygotować sernik według instrukcji na opakowaniu i wyłożyć na ciastka.
Z podłużnych biszkoptów ułożyć "zygzak". Wolne przestrzenie wypełnić malinami i jagodami.
2 galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej, gotowanej wody. Gdy zaczną tężeć, wylać je na ciasto. Schłodzić.