Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski colesław z suszoną żurawiną. Pyszna sałatka obiadowa.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 166
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 166
Składniki
Szatkujemy drobno kapustę posypujemy solą i odstawiamy na pół godziny, by trochę puściła sok.
Marchew ścieramy na tarce. Szczypiorek drobno siekamy.
Przygotowujemy sos: majonez, ocet, musztardę mieszamy z odrobiną soli i świeżo mielonego pieprzu.
Marchew, szczypiorek, żurawinę i przygotowany sos mieszamy z poszatkowaną kapustą.
W razie potrzeby doprawiamy jeszcze odrobiną soli.