Do góry

Desery Przepis na:

Czekoladowa krówka z granatem

Czekoladowa krówka z granatem

Autor:

Przepisów i artykułów: 211 Ocena: 3402

Dodano:

Odsłon: 4330

Boski duet...granat i czekolada:) Nie czekaj...zrób!!!

Składniki

  • puszka mleka skondensowanego
  • 500 g czekolady u nas gorzkiej ale możecie użyć też mleczną
  • 1 granat
> 6 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Czekoladę z mlekiem skondensowanym podgrzewamy do rozpuszczenia. Część owoców granatu mieszamy z masą czekoladową.Wylewamy na wcześniej przygotowaną blaszkę. Pozostały granat wysypujemy na wierzch. Wkładamy do lodówki i po 2 godzinach możemy już kroić nasze krówki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ewaaa 12 stycznia 2015 super przepis, prosty i pięknie się prezentujący, a że pyszny to od razu widać

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń