Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tanie i łatwe w przygotowaniu a dzieci będą zachwycone
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 131
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 201
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 519
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 131
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 201
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 519
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Składniki
Margarynę roztop w rondlu, dodaj czekoladę (połamaną), mieszaj aż się roztopi i wlej skondensowane mleko, następnie wsyp kakao i podgrzewaj na małym ogniu tak, żeby się nie przypaliło. posmaruj tłuszczem papier do pieczenia i wlej równomiernie masę. Zostaw ok. godziny, tak żeby się schłodził i "scalił":). Potnij na prostokąty i gotowe.