Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja nieco odchudzona słynnego ciasta 3 bit. Spód z herbatników z masłem orzechowym a masa z twarogu.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 280
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 280
Składniki
Twaróg, jogurt, odżywkę białkową i kakao blendujemy. Dodajemy mleko, słodzik/cukier i dalej blendujemy do połączenia składników.
Żelatynę rozpuszczamy w wodzie i ostudzoną dodajemy do masy. Mieszamy dokładnie.
Formę wykładamy herbatnikami. Na nie rozsmarowujemy masło orzechowe i przykrywamy ponownie herbatnikami. Wylewamy masę (wierzch posypałam pokruszonymi orzechami) i wkładamy ciasto do lodówki najlepiej na całą noc, aby stężało dobrze.