Do góry

Dodatki Przepis na:

Dietetyczna pasta z marchewki i rzodkiewki

Dietetyczna pasta z marchewki i rzodkiewki

Autor:

Przepisów i artykułów: 52 Ocena: 763

Dodano:

Odsłon: 279

świetny niskokaloryczny dodatek do dań Porcja dla dwóch osób 212 Kcal/1 porcja

Przygotowanie

  1. Obrane marchewki i rzodkiewki ścieramy na drobnych oczkach, dokładnie mieszamy z ricottą i wiejskim serkiem.
    Przyprawiamy do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem, schładzamy przed podaniem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

grazka950 07 lipca serek z marchewką-czemu nie :) chętnie wypróbuję :) Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń