Do góry

Dania główne Przepis na:

Dorsz w porach

Dorsz w porach

Autor:

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3418

Dodano:

Odsłon: 9246

Proste, szybkie, zdrowe, pyszne

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filet z Dorsza lekko nacieramy przyprawą do ryb, czosnkiem i koperkiem, skraplamy sokiem z cytryny i odstawiamy na pół godziny.

  2. Na patelnie dajemy odrobinę masła i na to pokrojony drobno pokrojony por, gdy por się lekko zeszkli kładziemy na to filet i rumienimy z jednej strony i potem z drugiej strony na złoty kolor.

  3. Dorsza podałam z "Puree z ziemniaków i selera", oraz "Marcheweczkami z serem feta" i była to symfonia smaku. Oba te przepisy również polecam :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń