Do góry

Dania główne Przepis na:

Dorsz w porach

Dorsz w porach

Autor: biurwa

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3330

Dodano: 23.11.2012

Odsłon: 9033

Proste, szybkie, zdrowe, pyszne

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filet z Dorsza lekko nacieramy przyprawą do ryb, czosnkiem i koperkiem, skraplamy sokiem z cytryny i odstawiamy na pół godziny.

  2. Na patelnie dajemy odrobinę masła i na to pokrojony drobno pokrojony por, gdy por się lekko zeszkli kładziemy na to filet i rumienimy z jednej strony i potem z drugiej strony na złoty kolor.

  3. Dorsza podałam z "Puree z ziemniaków i selera", oraz "Marcheweczkami z serem feta" i była to symfonia smaku. Oba te przepisy również polecam :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń