Do góry

Dania główne Przepis na:

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 2192

Dodano:

Odsłon: 2039

Pyszne i syte dania na nadchodzące chłodne dni :)

Składniki

  • Składniki w opisie :)
3-4 os. > 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Fasolę moczę całą noc i gotuję w tej samej wodzie. Dodaje liść laurowy,pieprz w ziarnkach,degustę ,paprykę ostrą i słodką. Dodaje pietruszkę i seler starty na najmniejszych oczkach. Gotuję a w tym czasie przesmażam kiełbaskę ( w pół plasterki),cebulkę w kostkę i 3 ząbki czosnku również w kostkę. Po przesmażeniu dodaje do fasoli wraz z marchewką w plasterki. Gdy fasola będzie miękka dodaje keczup i koncentrat. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń